Studio North 2015

14Coming Summer 2015, Norwich, VT

Studio North 2015 will be held June 7-13 in Norwich, VT.  The workshop will offer students the opportunity to engage with the rural landscape and to imagine, develop and construct inventive design solutions.  For additional information or to apply:

Link to Studio North 2015

 

Posted in Uncategorized

Norwich Hilltop Homes

Perspective 1_medium

Winter 2015, Norwich VT

Moskow Linn is designing a farming compound and a hill top home on a rolling 85 acre site with 270 degree views in Norwich, VT. Homes are planned to be ultra-tight and heated with wood fired boilers.

 

Posted in Uncategorized

Orleans House

View From Water SideWinter 2015, Orleans, MA

The single story home is composed of a gabled structure for living and two additional gabled structures for sleeping. The house is oriented to take advantage of prevailing breezes and opens onto the water.

 

Posted in Uncategorized

Hillside Center for Sustainable Living

Hillside Urban Farm_HILLSIDE AVENUEFall 2014, Newburyport MA

The 62 unit net zero energy project received a $500,000 Massachusetts Pathways to Zero Grant Program. The project is in the design phase.

Link to Booklet

Posted in Uncategorized

It’s About Time

2011_07_13_0533Fall 2014, Boston MA

The Thousand Watch Project included submissions from all over the United States as well as numerous foreign countries. Each submission included an epitaph about the history of the watch. A catalog is now available upon request.

Link to Collection

Posted in Uncategorized

Chilmark House

exterior image 2Fall 2014, Chilmark MA

The 1200 square foot house adjacent to Mill Brook Preserve on the island of Martha’s Vineyard opens onto a woodland meadow.

 

Posted in Uncategorized

Studio North IV

OLYMPUS DIGITAL CAMERASummer 2014, Norwich VT

The walls of the Consumable Sugar Shack are composed of split firewood. During the spring the walls are burned while making maple syrup. During the summer the structure serves as a tea house. In the fall the wood is cut and the walls are refilled. In the winter the structure serves as a cross country skiing warming hut. In the spring the cycle begins again.

Link to PDF

Posted in Uncategorized